Fietser overleden na aanrijding met auto: automobilist vlucht

Fietser overleden na aanrijding met auto: automobilist vlucht

Geplaatst op 12 oktober 2022, om 12:08 uur

GREVENBICHT – Dinsdagavond heeft op de Houtstraat in Grevenbicht een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een fietser. De fietser, een 60-jarige man uit Grevenbicht, overleed later die avond aan zijn verwondingen.

Omstreeks 21.30 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor het verkeersongeval. Bij het verkeersongeval raakte de fietser zwaargewond. Hij werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis en overleed daar later aan zijn verwondingen.

De automobilist verliet de plaats van het ongeval. In de zoektocht naar de bestuurder van deze auto werd een burgernetbericht verspreid. Later die avond meldde een verdachte, een 29-jarige man uit Heerlen, zich op het politiebureau waar hij werd aangehouden.

De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval. Getuigen van deze aanrijding of personen die andere informatie hebben over deze aanrijding kunnen zich melden bij de politie.