Acht herder pups gestolen uit schuur in Boekel

Acht herder pups gestolen uit schuur in Boekel

Geplaatst op 10 oktober 2022, om 13:57 uur

BOEKEL – Maandagochtend zijn er acht, drie-weken oude Duitse Herder pups weggenomen uit een schuur in Boekel.

Tussen 06:45 en 07:15 uur zijn de pups weggenomen uit een schuur van een woning aan de Volkelseweg. De woning staat in de buurt van de kruising Volkelseweg/Peelsehuis in Boekel. Het gaat om drie teefjes en vijf reutjes van drie weken oud, zo laat de politie weten.

De pups zijn nog afhankelijk van hun moeder. Reden voor de politie om zich ernstige zorgen te maken over het welzijn van de hondjes. De politie vraagt mensen het te melden wanneer er jonge Duitse herderpups, zonder moeder, worden aangeboden.

Ook is de politie op zoek naar mogelijke getuigen van de diefstal.

Foto: Politie Maashorst en Boekel