17 jarige beroofd vrouw onder bedreiging van een vuurwapen

17 jarige beroofd vrouw onder bedreiging van een vuurwapen

Geplaatst op 10 oktober 2022, om 17:53 uur

UTRECHT – Zondagochtend is een 48-jarige vrouw onder bedreiging van een vuurwapen gedwongen geld te pinnen bij een geldautomaat aan het Smaragdplein in Utrecht. Na het bekijken van camerabeelden voor en tijdens de beroving hield de politie al snel een 17-jarige jongen aan.

Rond 11.30 uur krijgen agenten de melding van een beroving, waarbij het slachtoffer met een vuurwapen is bedreigd. De vrouw wilde pinnen bij de geldautomaat toen zij werd gedwongen een geldbedrag te pinnen. Het slachtoffer riep om hulp, waarna het geld werd weggegrist en de verdachte wegrende. Een omstander rende nog achter de dader aan.

Dankzij camerabeelden voor en tijdens de beroving kon de politie al enkele uren later een verdachte aanhouden.