UPDATE: Grote industriebrand in Barneveld

UPDATE: Grote industriebrand in Barneveld

Geplaatst op 7 oktober 2022, om 22:36 uur

BARNEVELD – In het Barneveld heeft vrijdagavond een grote uitslaande brand op een industrieterrein. Het gaat om een bedrijfspand aan de Landweer. De brandweer was ter plaatse met meerdere blus- en waterwagens.

De brandweer heeft weten te voorkomen dat de brand is overgeslagen naar andere panden in de buurt. Daarnaast wisten de vuurbestrijders het pand in te gaan om bij de brandhaard te komen. Wat de oorzaak van de brand is, is nog niet duidelijk. Wel denkt de brandweer dat de brand binnen is ontstaan.

De brand woedde in de buurt van de snelwegen A30 en A1. Mensen die wonen in de buurt van het pand werden geadviseerd ramen en deuren te sluiten en de ventilatie uit te zetten.

Foto´s: Persbureau Heitink