Arrestaties tijdens grote politiecontrole

Arrestaties tijdens grote politiecontrole

Geplaatst op 30 september 2022, om 14:39 uur

WOLFHEZE–  De politie heeft donderdagavond vijf aanhoudingen verricht tijdens een grote verkeerscontrole in Wolfheze, dichtbij de A12. De controle was in het bijzonder gericht op ondermijnende criminaliteit. Naast de aanhoudingen zijn er 55 bekeuringen uitgeschreven voor uiteenlopende overtredingen.
Naast de ruim vijftig agenten van de lokale teams en Team Verkeer, was ook de Douane bij de controle betrokken. Die controle duurde de hele avond.

Drugs, heling en vals ID
Drie personen werden aangehouden voor het bezit van harddrugs. Het gaat om een 20-jarige man uit Ewijk, een 28-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats en een 35-jarige man uit Uden. De laatste twee zaten samen in de auto. Naast verdovende middelen werd er bij hen ook 2000 euro aan contant geld aangetroffen.

In het voertuig van een 18-jarige man uit Veenendaal werden gestolen goederen aangetroffen. De man is aangehouden voor heling. Een 35-jarige man uit Georgië werd aangehouden voor het tonen van een vals identiteitsdocument. Tijdens de controle avond werd verder inbrekerswerktuig en een busje pepperspray in beslag genomen. Ook werd een forse, openstaande boete geïnd van een man uit de Verenigde Arabische Emiraten.

Foto’s : Politie