Bestuurder laat passagier gewond achter na ongeval

Bestuurder laat passagier gewond achter na ongeval

Geplaatst op 24 september 2022, om 02:18 uur

EWIJK – Hulpverleners moesten vrijdag aan het eind van de avond uitrukken voor een ongeval aan de Brugstraat in Ewijk. Ter plaatse hebben de hulpverleners een zwaar beschadigde auto aangetroffen en alleen de bijrijder. De bestuurder was direct na het ongeval gevlucht.

Een bestuurster die toevallig langsreed trof de ravage aan en belde 112. Door onbekende oorzaak raakte de auto van de weg en reed met hoge snelheid tegen een boom. Door de impact draaide de auto om zijn eigen as, de wiel aan de rechterkant werd behoorlijk diep richting motorblok geduwd.

De bijrijder zat gewond en bekneld in de auto vast. De brandweer moest de deur afknippen om de meneer uit de auto te bevrijden. Terwijl de bijrijder in de ambulance werd gecontroleerd, kwam uit het niets de bestuurder van de auto terug en meldde zich bij de politie.

De gewonde bijrijder is naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurder is meegenomen naar het politie.

Foto’s: Persbureau Heitink