Man (26) zoekt ruzie met groep mensen en rijdt op ze in

Man (26) zoekt ruzie met groep mensen en rijdt op ze in

Geplaatst op 23 september 2022, om 14:37 uur

GOIRLE– Een 26-jarige man uit Goirle wordt er van verdacht dat hij met zijn scooter bewust op mensen is ingereden. Dat gebeurde donderdag rond 19.00 uur. De man was waarschijnlijk onder invloed, de scooter was gestolen en had valse kentekenplaten.

De man zocht vermoedelijk ruzie met een groepje mensen dat bij het Grobbendonckpark bij elkaar stond. Hij deelde klappen uit en reed daarna met z’n scooter op ze in. Een 16-jarige jongen, ook op een scooter, belde de politie en werd vervolgens door de man achterna gezeten. De man reed de jongen omver waardoor die ten val kwam. Hij ging er direct vandoor waarna hij in de Sint Jansstraat tegen een muur reed.

De 26-jarige man raakte bij die klap gewond en is naar het ziekenhuis gebracht. Gelukkig raakte er verder niemand gewond, wel is de scooter en de helm van de 16-jarige jongen flink beschadigd. De man wordt aangehouden voor onder andere poging doodslag/zware mishandeling, rijden onder invloed en verlaten plaats ongeval.