Twee aanhoudingen na vernielingen bij woning

Twee aanhoudingen na vernielingen bij woning

Geplaatst op 19 september 2022, om 14:15 uur

OUD GASTEL – De politie heeft zondagavond  in Ulvenhout twee mannen aangehouden nadat er bij een huis in Oud Gastel vernielingen waren gepleegd. Het incident ligt waarschijnlijk in de relationele sfeer.

Rond 21.15 uur kwam er een melding binnen dat meerdere personen vernielingen aan het plegen waren bij een woning. Uiteindelijk zijn in Ulvenhout twee mannen aangehouden die in een auto zaten die bij het incident gezien zou zijn. De verdachten, 29 en 26 jaar oud, beiden afkomstig uit Ulvenhout hadden onder andere een wapenstok en pepperspray bij zich. Ook vonden agenten in de auto een voorhamer en een breekijzer.

De politie onderzoekt wat er bij de woning gebeurd is. De verdachten zijn ingesloten.