Man (22) dringt flat binnen en mishandelt bewoonster (21)

Man (22) dringt flat binnen en mishandelt bewoonster (21)

Geplaatst op 19 september 2022, om 14:02 uur

TILBURG – Een 22-jarige Tilburger is zondagavond omstreeks 21.00 uur in het ziekenhuis aan de Hilvarenbeekseweg aangehouden. Hij wordt er van verdacht eerder op de dag een flat aan het Boksdoornerf te zijn binnengedrongen waar hij vervolgens de 21-jarige bewoonster ernstig heeft mishandeld. Hij vluchtte na het incident via het balkon. Hij wilde kennelijk naar beneden klimmen en is ter hoogte van de 5e verdieping naar beneden gevallen. Zowel het slachtoffer als de verdachte moesten voor behandeling naar het ziekenhuis.

Uit het onderzoek is inmiddels duidelijk dat de verdachte eerst nog bij een andere bewoonster probeerde binnen te dringen. Zij wist tijdig de deur dicht te doen. Het 22-jarige slachtoffer heeft aangifte gedaan. Ze vertelde dat rond 16.45 uur werd aangebeld. Ze dacht dat dat haar moeder was. Ze opende de deur en zag echter dat een onbekende man voor haar deur stond. Hij sprak haar warrig in het Engels aan. Zijn ogen stonden wazig. Ze vertrouwde het direct al niet en wilde de deur dicht doen. De man duwde haar echter met kracht naar achteren en drong de woning binnen. Hij sleurde haar aan haar haren naar de woonkamer waar hij haar mishandelde. De vrouw probeerde door te schreeuwen de aandacht van omwonenden te trekken. Toen er iemand aan de voordeur stond is de indringer via het balkon gevlucht en tijdens het naar beneden klimmen gevallen.