Vier gewonden nadat auto op boom klapt

Vier gewonden nadat auto op boom klapt

Geplaatst op 17 september 2022, om 14:23 uur

ROOSENDAAL – Vier jonge mannen uit Wouw (één van 24 en drie van 25 jaar oud) zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag gewond geraakt toen de auto waarin ze zaten in de Rietgoorsestraat door nog onbekende oorzaak tegen een boom reed.

De bestuurder van de auto zat bekneld en moest door brandweerpersoneel uit zijn benarde positie worden bevrijd. Uit de blaastest bleek dat hij vermoedelijk teveel gedronken heeft. De bestuurder en zijn drie inzittenden raakten gewond en zijn per ambulances naar omliggende ziekenhuizen gebracht.

Van de bestuurder is in het ziekenhuis bloed afgenomen om te kunnen bepalen of hij onder invloed van alcohol, drugs en/of medicijnen was. Team Verkeer doet verder onderzoek naar de toedracht van de aanrijding. De auto waarin het viertal zat is voor nader onderzoek in beslag genomen.