28-Jarige Limburgse omgekomen bij val van vier hoog op Mallorca

28-Jarige Limburgse omgekomen bij val van vier hoog op Mallorca

Geplaatst op 17 september 2022, om 15:01 uur

MALLORCA – Een 28-jarige Nederlandse vrouw uit Limburg is vrijdag overleden nadat zij van vier hoog uit haar hotelkamer viel op het Spaanse eiland Mallorca, meldt de Telegraaf.

Iets na 17:00 uur kregen de hulpdiensten een melding dat er een jonge vrouw was gevallen bij hotel Playa de Palma en bewusteloos op de grond lag. Meerdere ambulances en politie kwamen ter plaatse. Ondanks de reanimatie die de hulpdiensten uitvoerde, mocht de hulp niet meer baten en overleed de vrouw ter plekke.

Het desbetreffende hotel bevestigd dat de vrouw verbleef in het hotel. De vrouw was op vakantie met haar 28-jarige vriend uit Denemarken. Hij is in shock opgevangen, aldus de receptioniste van een ander hotel in de straat. De politie gaat uit van een noodlottig ongeval.