Stewards gewond bij geweld na voetbalwedstrijd

Stewards gewond bij geweld na voetbalwedstrijd

Geplaatst op 17 september 2022, om 22:08 uur

DEN BOSCH – Meerdere stewards zijn zaterdagavond gewond geraakt en moesten naar het ziekenhuis omdat voetbalsupporters na de wedstrijd FC Den Bosch – TOP Oss agressief werden. Aanhangers van beide clubs gingen rond 19.00 uur met elkaar op de vuist en pleegden vernielingen. Een van de beveiligers heeft zware verwondingen opgelopen.

Ook is met stenen en fakkels naar agenten gegooid. De Mobiele Eenheid (ME) moest charges uitvoeren om de groepen te scheiden.

Er zijn meerdere mensen opgepakt. De rust rondom het stadion keerde daarna weer terug. De politie sluit verdere aanhoudingen niet uit en komt zondag met meer informatie. De wedstrijd zaterdag werd met 4-1 gewonnen door FC Den Bosch.

Door: ANP