Drugspand in aanbouw aangetroffen in bedrijvenpand

Drugspand in aanbouw aangetroffen in bedrijvenpand

Geplaatst op 17 september 2022, om 21:42 uur

‘s-HEERENBERG– Zaterdagavond is er een drugslab in aanbouw aangetroffen aan de Ulenpasweg in Sheerenberg.

De politie en brandweer rukten uit na een melding dat er water onder de deur van het pand doorkwam, de buren hebben de eigenaar van het pand eerder ingeschakeld wegens wateroverlast. Ter plaatse bleken de sloten vervangen waardoor zij niet in het pand konden, waarop de politie is ingeschakeld. De politie heeft daarop het DSI ingeschakeld.

Eenmaal binnen bleek er een drugspand in opbouw te zijn, het gaat hier of synthetische drugs. Het Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LFO) is ook ter plaatse gekomen. Zij gaan kijken hoeveel en groot het is en wanneer ze kunnen gaan opruimen.

Er is zover bekend niemand aangehouden.

Foto’s: Persbureau Heitink