‘Lil Kleine toch betrokken bij extreem zware mishandeling’

‘Lil Kleine toch betrokken bij extreem zware mishandeling’

Geplaatst op 17 september 2022, om 09:15 uur

AMSTERDAM – Rapper Lil Kleine beweerd dat hij niet betrokken was bij de extreem zware mishandeling die in de nacht van donderdag op vrijdag plaatsvond, dit blijkt wel zo te zijn meldt Life of Yvonne op Instagram. Het voorval vond plaats in Club Air in Amsterdam

Volgens het zogenoemde juicekanaal Life of Yvonne zou Jorik Scholten, zoals de rapper heet, betrokken zijn geweest bij de “extreem zware mishandeling”, zoals de politie de gebeurtenis noemt. Lil kleine zou bij een eerder incident de zus van het slachtoffer hebben aangereden. Lil Kleine zou het slachtoffer nog een schadevergoeding verschuldigd zijn, meldt Yvonne.

Toen het slachtoffer Jorik in de club tegenkwam, stapte het slachtoffer op hem af om te vragen hoe het zat met de vergoeding. Hierbij zouden de gemoederen hoog zijn opgelopen waarna Jorik het slachtoffer een klap gaf. Vrienden van Jorik doken er vervolgens bovenop, waarna beide partijen de club uit zijn gezet.

Yvonne beweert dat, nadat de partijen de club uit zijn gezet, Jorik zijn vrienden op het slachtoffer heeft afgestuurd. Op de Blauwbrug werd het slachtoffer ‘extreem zwaar mishandeld’ meldt de politie. Hij werd door een groep mannen tegen het hoofd geschopt en beroofd van zijn Rolex-horloge. Hoe ernstig zijn verwoningen zijn, is onbekend.