Dader over het lichaam van Sumanta Bansi: zonder lichaam hoop op vrijspraak

Dader over het lichaam van Sumanta Bansi: zonder lichaam hoop op vrijspraak

Geplaatst op 15 september 2022, om 10:59 uur

AMSTERDAM– Manodj B die verdacht word van het om het leven brengen van de zwangere Sumanta Bansi (22) verzweeg opzettelijk de dumpplek in de hoop op vrijspraak, meldt de nieuwe advocaat Theo Hiddema aan De Telegraaf.

Dinsdag is er een nieuwe zoekactie gestart na aanleiding van nieuwe informatie van de dader. In Hoorn werden lichaamsresten aangetroffen.
In juli werd Manodj B. veroordeeld, maar zijn vader Dwarka vrijgesproken. Hij werd verdacht van medeplegen van doodslag dan wel moord. Dwarka woonde samen met het gezin B. en Sumanta in een huis in Hoorn. Theo Hiddema stond eerst Dwarka bij, maar na diens vrijspraak kreeg hij Manodj B. als cliënt. Manodj hoopte dat er zonder lichaam geen veroordeling kwam.

Wat Manodj B verklaard over de dood van Sumanta blijft geheim, alleen het gerechthof krijgt daar informatie over.

Zie ook: https://112nederland.nl/2022/09/15/verder-onderzoek-nodig-naar-stoffelijke-resten-hoorn/