Dode na ongeval met gasaansteker in woonzorgcentrum

Dode na ongeval met gasaansteker in woonzorgcentrum

Geplaatst op 14 september 2022, om 09:33 uur

DORDRECHT – In een woonzorgcentrum aan de Henri Polakstraat van dinsdag op woensdagnacht een man overleden na een incident met een gasaansteker, meld Rijnmond Nieuws. De man wilde een sigaret aansteken, maar hierbij ontstond een steekvlam.

Rond 18:30 uur vond het incident plaats, waarna de hulpdiensten werden gealarmeerd. Ter plekke wilde een man zijn sigaret aansteken, maar daarbij ontstond een steekvlam. Volgens getuigen zagen zij een lichtflits, waarna de man korte tijd in brand stond.

De man liep bij het incident ernstige brandwonden op aan zijn gezicht en armen. Hulpverleners hebben de man onder de douche gezet en later overgebracht naar het ziekenhuis. Daar overleed hij de nacht aan zijn verwondingen.

De Forensische Opsporing (FO) van de politie en Team Brandonderzoek doen onderzoek naar de toedracht van het incident.