Politie zoekt getuigen na schietpartij, 18-jarige gewond

Politie zoekt getuigen na schietpartij, 18-jarige gewond

Geplaatst op 13 september 2022, om 10:22 uur

ROTTERDAM – De politie is op zoek naar getuigen van een schietincident van vannacht rond 03:30 uur aan de Schilperoortstraat in Rotterdam. Daarbij is een 18-jarige Rotterdammer gewond geraakt. Hij werd bij in de omgeving aangetroffen en is naar het ziekenhuis vervoerd. De politie trof sporen van het schietincident aan op de Schilperoortstraat. Deze zijn veilig gesteld.

De 18-jarige is met zijn verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. Het is onduidelijk wat er precies aan het incident is vooraf gegaan. De politie stelt sporen en beelden veilig en vraagt getuigen om zich te melden.

Heeft u tips of informatie?
De politie trekt alle uit de kast om vuurwapens van straat te halen, dit kan de politie niet alleen. Mocht u weet hebben van een vuurwapen, dan komt de politie graag met u in contact. Dit kan via de opsporingstiplijn op 0800-6070. Ook als u anoniem wil blijven zijn er verschillende mogelijkheden via TCI (088 – 661 77 34) of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Tipgeldregeling
Heeft u weet van een vuurwapen, meld het! Zo voorkomen we nieuwe schietpartijen. Als door uw tip een vuurwapen in beslag kan worden genomen, komt u in aanmerking voor maximaal €750,- tipgeld. Uw tip wordt vertrouwelijk behandeld door TCI. Zij beschermen uw gegevens. Bel de TCI tipgeldlijn: 06-33236432.