Man met steekwond uit water gered

Man met steekwond uit water gered

Geplaatst op 11 september 2022, om 19:27 uur

LEEUWARDEN – Agenten hebben zondag aan het begin van de avond een gewonde man uit het water aan de Willemskade in Leeuwarden gered. Volgens de politie had de man een steekwond, die hij mogelijk eerder had opgelopen bij een conflict op het centraal station in de Friese hoofdstad. Wat er zich precies heeft afgespeeld is nog onduidelijk.

De agenten troffen het slachtoffer rond 18.15 uur aan. Ambulancepersoneel heeft ter plaatse eerste hulp verleend, waarna de man naar het ziekenhuis is vervoerd. Ook een tweede persoon is met verwondingen naar het het ziekenhuis overgebracht. Het is nog niet bekend wat zijn betrokkenheid is.

De politie onderzoekt de rol van beide personen en roept mensen met meer informatie op zich te melden.

Door: ANP