Man en vrouw dood gevonden in woning

Man en vrouw dood gevonden in woning

Geplaatst op 11 september 2022, om 20:17 uur

GORINCHEM – De politie heeft zondag in Gorinchem (Zuid-Holland) twee lichamen gevonden in een woning. Het gaat om een man en een vrouw.

De politie meldde in eerste instantie de vondst van één dode in de woning aan de Hendrik Verschuringstraat. Agenten waren na een melding naar de woning gegaan en troffen het lichaam rond 18.00 uur aan. Niet veel later werd de vondst van het tweede lichaam gemeld. Er is op dit moment nog niets te zeggen over een doodsoorzaak, de politie houdt alle scenario’s open. Een misdrijf wordt niet uitgesloten, laat de politie weten. De straat is afgesloten.

Burgemeester Reinie Melissant wenst de betrokkenen en de hulpdiensten veel sterkte, schrijft ze in een reactie.