Lamborghini haalt agenten in met 200 km per uur en slaat op de vlucht

Lamborghini haalt agenten in met 200 km per uur en slaat op de vlucht

Geplaatst op 11 september 2022, om 15:02 uur

NOORD-HOLLAND – De politie heeft op de A8 een peperdure Lamborghini Urus van de weg gehaald, nadat de sportwagen de agenten met ruim 200 kilometer per uur inhaalde.

“Zaterdagnacht rond 04.30 uur keken onze collega’s vol verbazing toen zij met hoge snelheid werden ingehaald op de A8. Het vermoeden is dat zij elkaar gezien het tijdstip even moesten knijpen om te voelen of ze niet droomden”, schrijft de politie op Facebook.

De bestuurder reageerde in eerste instantie op het stopteken, maar ging er daarna als een haas vandoor. Uiteindelijk is de politie er in geslaagd om de bestuurder van de auto staande te houden. De politie heeft wegens de grove verkeersovertreding de auto in beslag genomen. Ook bleek de bestuurder van de wagen onder invloed te zijn.