Verwarde man springt uit raam en sticht brand

Verwarde man springt uit raam en sticht brand

Geplaatst op 6 september 2022, om 17:57 uur

AMSTERDAM – Op de Minahasstraat in Amsterdam heeft de politie een man aangehouden die vanuit een raam op een balkon sprong. In hetzelfde pand woedde even daarvoor een brand. Mogelijk is de man ook de veroorzaker van de brand.

Even na 15:45 uur werd de brandweer opgeroepen voor een brand in een woning op de derden etage. Dat vuur was snel onder controle meldt een brandweerwoordvoerder. Een politiewoordvoerder geeft aan dat er in die woning een man aanwezig was die verward zou zijn.

Het was de bedoeling dat de man met de zogeheten psycholance mee zou gaan, maar dat wilde hij niet. De man sprong vanuit de woning naar een balkon van een andere woning. De man raakte door de sprong gewond. Na een controle van ambulancepersoneel werd de man meegenomen door de politie.

Foto’s: Inter Visual Studio