Verdachte van steekpartij op school gezocht

Verdachte van steekpartij op school gezocht

Geplaatst op 6 september 2022, om 15:01 uur

HILVERSUM – Op het Hilversum mbo-collega aan de Athene en Arena in Hilversum vond maandagmiddag een steekpartij plaats. De verdachte van het incident is nog niet opgepakt.

Maandag, de eerste schooldag, ging het mis. Een student raakte gewond doordat hij werd gestoken door een medestudent. De steekpartij zou zijn gefilmd, zo werd snel duidelijk wie de dader is. Echter heeft de politie de verdachte nog niet aan kunnen houden.

Docenten van de school zijn middels een e-mail ingelicht om bij het zien van de desbetreffende student direct 112 te bellen. Ook worden er twee getuigen gezocht, hun identiteit is bekend, maar ook zij zijn nog niet gevonden.

De school laat weten aandacht aan het incident te geven tijdens de lessen. Het slachtoffer werd na de steekpartij vervoerd naar het ziekenhuis. De familie heeft aan NH Nieuws laten weten dat hij buiten levensgevaar is.

Foto: Inter Visuel Studio/ Jan Peter Otto