Man gewond na steekincident

Man gewond na steekincident

Geplaatst op 6 september 2022, om 12:59 uur

BEVERWIJK – De politie is maandagavond omstreeks 21:15 uur gebeld door een slachtoffer dat hij was gestoken met een mes in het park tussen de Overboslaan en sporthal de Walvis. De politie trof inderdaad een slachtoffer aan met steekverwoningen. Het slachtoffer is direct onder medische behandeling gesteld en overgebracht naar het ziekenhuis. Het slachtoffer is niet levensgevaarlijk verwond. De politie heeft een onderzoek ingesteld, waarbij onder meer een speurhondengeleider is ingezet. Hierbij is een mes aangetroffen, wat veilig is gesteld.

De identiteit van de verdachte is bekend geworden doch hij is nog voorvluchtig. Desondanks roept de politie getuigen op zich te melden. Heeft u waarnemingen gedaan in het betreffende park, bel dan 0900-8844.

Mocht u op een andere manier weten wie bij het steekincident betrokken is dan hoort de politie dat graag. Dat kan anoniem, bel dan misdaad anoniem via 0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden, ook van dashcams uit die buurt op dat tijdstip. U kunt ze uploaden via dit formulier onder vermelding van 2022184762.