Man gewond na steekincident op Centraal Station

Man gewond na steekincident op Centraal Station

Geplaatst op 4 september 2022, om 10:23 uur

AMSTERDAM – In de nacht van zaterdag op zondag heeft een steekincident plaatsgevonden op het Centraal Station. Hierbij is een 20-jarige man gewond geraakt. De politie roept getuigen op zich te melden.

Het steekincident vond rond 4.30 uur plaats aan de IJzijde van het Centraal Station, in de omgeving van de westelijke uitgang (richting de De Ruijterkade). Het slachtoffer is aanspreekbaar door een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Er zijn geen verdachte(n) geen aangehouden.

Getuigenoproep
De recherche onderzoekt de toedracht van dit incident en spreekt graag met getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord of heeft u beelden? Dan horen zij graag van u.