Man aangehouden voor onzedelijke handelingen vlak bij circuit Zandvoort

Man aangehouden voor onzedelijke handelingen vlak bij circuit Zandvoort

Geplaatst op 4 september 2022, om 18:49 uur

ZANDVOORT – Een man is zondagmiddag, vlak na de race op het circuit, aangehouden voor onzedelijke handelingen bij het toegangspad naar het circuit. De man werd door omstanders aangesproken op zijn gedrag, waarna de man agressief zwaaide met een kettingslot en dreigde pepperspray te gebruiken. Dat bevestigt de politie aan NH Nieuws.

De man stond in de Keesomstraat een stukje voor de ingang van het circuit. De handelingen van de man waren vermoedelijk gericht naar een vrouw, maar dit kan de politie nog niet bevestigen. Wat de man precies deed is nog onbekend.

De man is aangehouden en naar het politiebureau gebracht waar de politie de zaak verder onderzoekt.

Foto’s: Inter Visual Studio

facebook