Veroorzaker dodelijk ongeval reed vermoedelijk in op de auto met daarin de kinderen

Veroorzaker dodelijk ongeval reed vermoedelijk in op de auto met daarin de kinderen

Geplaatst op 3 september 2022, om 12:22 uur

OUD GASTEL – De man die gister betrokken was bij het dodelijke ongeval in Oud Gastel had niet gedronken, meldt RTL Nieuws.

De dodelijke slachtoffers zijn een vrouw van 39 jaar oud, haar 8-jarige zoon en haar 10-jarige dochter, en een vrouw van 42. De 9-jarige dochter van deze 42-jarige vrouw ligt gewond in het ziekenhuis.

Door nog onbekende oorzaak botsten twee auto’s op elkaar aan de Blauwhekken. In de ene auto zaten de vrouwen en de kinderen, in de andere auto zaten drie mensen. De bestuurder van dit voertuig is opgepakt. Het gaat om een 27-jarige man uit Roosendaal. Hij zit zaterdag nog steeds vast. Het vermoeden bestaat dat hij is ingereden op de auto met daarin de kinderen.

De twee anderen met wie de 27-jarige man uit Roosendaal in de auto zat werden ook meegenomen naar het politiebureau als getuigen.