Slachtoffer zwaargewond na mishandeling

Slachtoffer zwaargewond na mishandeling

Geplaatst op 3 september 2022, om 11:44 uur

EINDHOVEN –  Vrijdagavond rond 23.30 uur is er op het Catharinaplein in Eindhoven een zware mishandeling geweest. Een 37-jarige man uit Eindhoven raakte zwaargewond en ligt in het ziekenhuis.

Mishandeling
Vrijdagavond ging het mis toen het slachtoffer uit het niets een klap kreeg op zijn hoofd. Hij viel daarbij naar achteren en kwam terecht op een plantenbak. Hij is met zwaar letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

Vermoedelijk zijn de daders twee grote mannen tussen de 25 en 30 jaar oud. Na het incident zijn de daders richting de Vestdijk gelopen.

Filmpjes en getuigen
De recherche is druk bezig met het onderzoek en vraagt iedereen die wat heeft gezien of gehoord om zich te melden. Uit observatiebeelden blijkt ook dat een aantal getuigen het incident vermoedelijk heeft gefilmd. We zien graag de filmpjes in zodat er meer duidelijkheid is over de toedracht van het incident. U kunt contact opnemen met de opsporingstiplijn 0800-6070 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.