Jongeman (15) slachtoffer van gewapende straatroof

Jongeman (15) slachtoffer van gewapende straatroof

Geplaatst op 3 september 2022, om 14:53 uur

ARNHEM– De politie is op zoek naar getuigen van een gewapende straatroof op het Exoduspad, tussen Huissen en de Arnhemse wijk Rijkerswoerd. Een 15-jarige jongen uit Arnhem zou daar vrijdagavond zijn bedreigd met een wapen.

De jongeman verklaarde dat hij samen met twee vrienden op het Exoduspad fietste toen er plots twee onbekende mannen verschenen. Twee van de drie jongens wisten weg te komen, maar de jonge Arnhemmer werd bedreigd. Er werd geld geëist, maar uiteindelijk zijn de fiets en telefoon van de jongen weggenomen.

Summier signalement
Van de vermeende daders is helaas slechts een heel summier signalement beschikbaar. Het zou gaan om mannen van rond de 20 jaar oud en allebei tussen de 1.80 en 1.90 meter lang. Het duo zou in het donker gekleed zijn geweest.

Melden
De politie doet onderzoek en vraagt getuigen zich te melden. Heeft u vrijdagavond tussen 20:00 en 22:00 uur iets opvallends gezien of gehoord, op of rond het Exoduspad? Meld het via 0900-8844 of volledig anoniem via 0800-7000. Alle informatie, hoe klein het misschien ook lijkt, kan van belang zijn voor het onderzoek.