Man gewond nadat hij met glas in gezicht is geslagen

Man gewond nadat hij met glas in gezicht is geslagen

Geplaatst op 1 september 2022, om 18:54 uur

ARNHEM – De politie is op zoek naar een man die betrokken zou zijn geweest bij een mishandeling op de Arnhemse Korenmarkt. In de nacht van zaterdag 27 op zondag 28 augustus rond 03:30 uur werd een 29-jarige man uit Apeldoorn met glas in zijn gezicht geslagen.

Het incident vond plaats op het terras van een uitgaansgelegenheid en het slachtoffer moest na het incident gewond worden overgebracht naar het ziekenhuis. Agenten zijn direct op zoek gegaan naar de verdachte, maar dat heeft nog niet tot een aanhouding geleid. Van hem is het volgende signalement bekend:

  • Man
  • Donkergetint
  • Ongeveer 30 jaar oud
  • Ongeveer 1 meter 90 lang
  • Licht gekleurde kleding
  • Hoed/pet en zonnebril op

Tips of beelden

Mensen die meer weten over het incident of iets opvallends hebben gezien of gehoord, vragen we om zich te melden. Dat kan via 0900-8844 of volledig anoniem via 0800-7000. Ook beeldmateriaal, bijvoorbeeld van de mobiele telefoon, is welkom. Via onderstaand tipformulier is beeldmateriaal direct te uploaden.