Dode man uit Singel gehaald, omstanders hoorden een plons

Dode man uit Singel gehaald, omstanders hoorden een plons

Geplaatst op 31 augustus 2022, om 07:03 uur

DEVENTER – Dinsdagavond heeft de brandweer na een zoektocht van bijna een uur een verdronken man uit de Singel gehaald in Deventer. Omstanders alarmeerde de hulpdiensten nadat zij een plons hadden gehoord, dat meldt De Stentor.

Rond 22:25 uur kwam de melding van persoon te water binnen, waarna de helpdiensten, waaronder een traumahelikopter, met spoed uitrukten. Ter plekke hoorden omstanders een plons in de Singel. Toen zij gingen kijken troffen zij een jas aan. Een persoon is nog het water in gegaan, maar kon niets vinden.

De brandweer heeft met verschillende duikers in het water gezocht. Ook stond de traumahelikopter paraat om medische assistentie te verlenen. Maar toen ze de man eenmaal hadden gevonden, was de hulp te laat en was de man al verdronken.