Verdachte aangehouden voor schietincident in het centrum

Verdachte aangehouden voor schietincident in het centrum

Geplaatst op 31 augustus 2022, om 07:17 uur

GELEEN– De politie doet onderzoek naar een schietincident die dinsdagavond plaatsvond nabij de Agnes Printhagenstraat en Raadhuisstraat. Bij het incident raakte zover nu bekend niemand gewond. Er is één verdachte aangehouden.

Iets voor 22.00 uur ontving de politie melding dat er meerdere keren geschoten zou zijn in het centrum van Geleen. Daaropvolgend is het plaats delict afgezet waarbij er o.a. is gezocht naar kogelhulzen. Daarnaast zijn er camerabeelden veiliggesteld en is er uitvoerig gesproken met getuigen.

Een voertuig dat betrokken zou zijn bij het incident werd door collega’s even later aangetroffen op het kentekenadres. De persoon die zich de woning bevond is rond 01.00 uur op gecontroleerde wijze uit de woning gehaald, is aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.