Politie doet onderzoek naar beschieting van woning

Politie doet onderzoek naar beschieting van woning

Geplaatst op 29 augustus 2022, om 11:47 uur

AMSTERDAM– In de nacht van zondag op maandag is een woning beschoten aan Mastbos in Amsterdam Noord. De recherche is in het kader van het onderzoek op zoek naar getuigen en beeldmateriaal.

Rond 01.50 uur is de woning beschoten. De politie trof meerdere kogelgaten aan in de woning. Ten tijde van de beschieting waren er mensen aanwezig in de woning, maar gelukkig raakte niemand gewond. Forensische Opsporing heeft ter plaatse sporen veilig gesteld. De recherche is een onderzoek gestart naar de aanleiding en achtergrond van de beschieting.

Getuigenoproep
Graag spreekt de recherche met mensen die getuigen zijn geweest van de beschieting of meer informatie hebben. Ook beeldmateriaal is erg welkom, denk aan dashcambeelden van geparkeerde auto’s in de straat of deurbelbeelden.

Heeft u iets gezien of informatie die kan helpen bij het onderzoek, dan kunt u contact opnemen via 0900-8844. Dit kan ook anoniem via 0800-7000