Pinpasdieven slaan toe bij bejaarde vrouw

Pinpasdieven slaan toe bij bejaarde vrouw

Geplaatst op 29 augustus 2022, om 12:01 uur

VLISSINGEN– Twee nog onbekende personen zijn zondagmiddag met een smoes de woning van een bejaarde vrouw aan de Jozef Israelslaan binnengedrongen. De indringers namen de pinpas van de bewoonster mee. Hiermee is op enkele locaties geld opgenomen. Inmiddels is de bankpas geblokkeerd. De politie is op zoek naar getuigen.

Een zorgmedewerker sloeg zondagmiddag alarm. Zij was op bezoek bij een cliënte en ontdekte dat een kistje was opengebroken. Daaruit was de bankpas gestolen. De bewoonster kon door haar medische gesteldheid niet goed vertellen wat er gebeurd was. Maar uit haar verhaal werd wel duidelijk dat er één of twee personen in de woning waren geweest, één van hen een vrouw had donkerblond haar in een staart. De politie heeft een aangifte opgenomen en stelt een nader onderzoek in.

Oproep
Heeft u zondagmiddag in de omgeving van de Jozes Israelslaan in Vlissingen de verdachte(n) mogelijk gezien of heeft u ook bezoek gehad van deze personen die zich mogelijk uitgeven voor bankmedewerkers. Bel dan met de politie via 0900-8844, het gaat om dossier nummer 2022229489.