Man loopt meerdere brandwonden op na explosie

Man loopt meerdere brandwonden op na explosie

Geplaatst op 27 augustus 2022, om 14:38 uur

MEEUWEN – Een man is zaterdagmiddag gewond geraakt nadat hij met een brandbare stof een brandstapel aan wilde steken. Hierdoor ontstond er een explosie met een steekvlam.

Het incident gebeurde iets voor 13.30 uur. Een man heeft met een onbekende brandbare stof de brandstapel willen aansteken toen het mis ging. Er ontstond een explosie met een steekvlam waardoor de man meerdere brandwonden op liep. De toegesnelde brandweer heeft het vuur kunnen blussen. De man is later met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandelingen aan zijn brandwonden. De gealarmeerde traumahelikopter is tijdens het vliegen geannuleerd.

De politie doet onderzoek naar de brand.