Scooterrijder (17) met achterop ‘kkr wout’ krijgt eerste hulp van politie

Scooterrijder (17) met achterop ‘kkr wout’ krijgt eerste hulp van politie

Geplaatst op 26 augustus 2022, om 21:18 uur

SPIJKERNISSE – Een scooterrijder (17) met een kenmerkende tekst op zijn spatbord is in de nacht van dinsdag op woensdag aan de Schenkelse Dreef in Spijkenisse op een auto gebotst.

De auto kwam van de Dijkgraaf en sloeg linksaf de Heemraadlaan op, terwijl de scooterrijder vanaf de Schenkelweg richting de Dijkgraaf ging. Hierbij reed de scooter tegen de auto aan. De politie en ambulancebroeders verleenden de gewonde tiener eerste hulp.

De jongen had op zijn kenteken de tekst; kk wouten/pak me dan. De politie schrijft in hun facebook bericht dat de jongen, Reed zonder rijbewijs, op een opgevoerde scooter, veel te hard, zonder helm en met een blauwe kentekenplaat die niet op de 180cc motorscooter hoort.

“Heel zijn scooter ligt nu in puin en hijzelf ook, maar dit had veel slechter kunnen aflopen. Daarom een let op voor iedereen die graag rondrijdt op een scooter. Rijd normaal, voer je scooter niet op en oja, haal een rijbewijs!”, aldus de politie.

Foto’s: Politie Nissewaard