Twee gewonden bij steekpartij, politie start onderzoek

Twee gewonden bij steekpartij, politie start onderzoek

Geplaatst op 25 augustus 2022, om 09:40 uur

HAARLEMBij een nachtelijke steekpartij aan de Robert Peereboomweg in Haarlem zijn in de nacht van woensdag op donderdag twee gewonden gevallen.

Rond 01:30 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een incident. Naast meerdere ambulances en een traumateam werd ook de brandweer gealarmeerd omdat er volgens een voorlichter van de politie een chemische lucht zou zijn geroken.

In en bij het pand troffen de hulpdiensten twee gewonden aan. Beide slachtoffers hebben steekwonden opgelopen. Een van de slachtoffers kon zelf de ambulance in lopen en is na de eerste behandeling met spoed naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling. Het tweede slachtoffer was nog in het pand aanwezig en had ergere verwondingen. Hij is met de ladderwagen van de brandweer naar beneden gehaald en ook met spoed naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere zorg.

In het pand was ook een vrouw aanwezig. Voor zover bekend is deze niet gewond geraakt. De woordvoerder van de politie laat weten dat er een onderzoek is gestart naar wat er zich precies heeft plaatsgevonden. Verder laat hij weten wat betreft de chemische lucht er uiteindelijk geen gevaar was.

Foto’s : Mizzle Media¬†

facebook