Fietser (85) overleden na aanrijding, automobilist rijdt door

Fietser (85) overleden na aanrijding, automobilist rijdt door

Geplaatst op 23 augustus 2022, om 15:02 uur

SCHIJNDEL – Op de Molendijk-Noord in Schijndel heeft dinsdagmiddag een ernstige aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een bestelbus. De fietser van 85-jaar oud raakte daarbij ernstig gewond en overleed later in het ziekenhuis.

Even voor 14:00 uur gebeurde het ongeluk, waarna de hulpdiensten werden gealarmeerd. Ter plaatse bleek er een aanrijding te zijn gebeurd tussen een bestelbus en een fietser. De bestelbus is na de botsing doorgereden.

De fietser raakte ernstig gewond en is onder begeleiding van een arts uit een traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. Echt mocht de hulp niet meer baten en overleed hij even later. De politie doet onderzoek. Mensen met tips wordt gevraagd contact op te nemen met de politie.

Foto’s: Sander van Gils