Nederlandse rapper aangehouden op verdenking van verkrachting in Mallorca

Nederlandse rapper aangehouden op verdenking van verkrachting in Mallorca

Geplaatst op 23 augustus 2022, om 14:27 uur

PALMA – Zondag is er op het Spaanse eiland Mallorca een Nederlandse rapper aangehouden. Dit op verdenking van het verkrachten van een jonge vrouw. Dat meldt de lokale media Última Hora en Majorca Daily Bulletin.

Volgens de plaatselijke media zou de verkrachting zaterdagavond in hotel Playa de Palma hebben plaatsgevonden. De vrouw zou voor het incident met een vriendin naar een club zijn geweest waar de rapper optrad. Na afloop zouden de dames op de foto zijn gegaan met de rapper, waarna één van de vrouwen met de artiest mee is gegaan naar het hotel.

De politie heeft zondag rond 7:00 uur de rapper aangehouden. De plaatselijke media meldt dat zowel de rapper als het slachtoffer uit Nederland komen.