Losgebroken stier keert zelf terug naar stal

Losgebroken stier keert zelf terug naar stal

Geplaatst op 23 augustus 2022, om 11:02 uur

WESTENDORP – Maandag was er een stier vandoor gegaan in Westendorp. Sinds dinsdagochtend is het dier weer terecht.

In totaal braken er maandag drie stieren uit een stal aan het Ehringveld. Twee stieren konden snel worden gevangen. Voor het derde dier, welke ervandoor ging, heeft de politie een waarschuwingsbericht verzonden. Dit deden zij middels Burgernet. De politie deelde het bericht omdat de stier een gevaar zou zijn.

Na de ontsnapping van het dier werd er een zoekactie opgezet waarbij ook een drone werd ingezet. Na enige tijd werd deze zoektocht gestaakt. Dinsdagochtend kwam het dier zelf terug bij de stal. Voor zover bekend zijn de dieren niet gewond geraakt.