UPDATE 2: Minderjarige jongen in kritieke toestand na steekpartij

UPDATE 2: Minderjarige jongen in kritieke toestand na steekpartij

Geplaatst op 21 augustus 2022, om 19:05 uur

ASPEREN – Aan de Nieuwe Zuiderlingedijk in Asperen is zondag aan het eind van de middag een jongeman zwaargewond aangetroffen. De politie meldt dat hij is neergestoken.

Even voor 17.30 uur werden de hulpdiensten groots gealarmeerd. Daar werd onderaan de dijk in een klein bosgebied een zwaargewond slachtoffer aangetroffen. Deze jongen is in zorgwekkende toestand overgebracht naar het ziekenhuis. De politie zocht in verband met de zaak een jongeman van rond de 14 jaar. De politie laat rond 19.45 uur weten dat hij is aangetroffen. De minderjarige is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij dit incident. De politie bedankt iedereen voor het uitkijken en meedenken naar aanleiding van deze melding

De politiehelikopter was vanwege de zoekactie naar de minderjarige dader rond aan het vliegen in Asperen en het naastgelegen dorp Leerdam (Utrecht).

Foto’s: Persbureau Heitink