Politie treft lachgas aan na dodelijk ongeval, twee personen aangehouden

Politie treft lachgas aan na dodelijk ongeval, twee personen aangehouden

Geplaatst op 21 augustus 2022, om 10:25 uur

KLAASWAAL – Op de A29 bij Klaaswaal heeft in de nacht van zaterdag op zondag een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden. Een 25-jarige man uit Lekkerkerk kwam hierbij om het leven.

Rond 02:10 uur kwam de melding binnen, waarna de hulpdiensten groots uitrukten. Ter plekke schampte de auto een ander voertuig, waarna hij de macht over het stuur verloor en van het talud af reed. Ondanks de snelle inzet van de hulpdiensten kwam voor één persoon de hulp te laat en overleed hij ter plekke.

De overige betrokkenen
In het gecrashte voertuig zaten nog twee andere inzittenden. Een 26-jarige man uit Den Haag en een 24-jarige Rotterdammer. Beide raakten gewond en zijn voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. Ook zijn ze beide aangehouden omdat er een lachgastank werd gevonden rondom de auto. De inzittenden van de auto die werd geschampt bleven ongedeerd.

De politie verricht onderzoek naar de toedracht van het dodelijke ongeval.