Overreden meisje Heide-optocht loopt verschoven wervel op

Overreden meisje Heide-optocht loopt verschoven wervel op

Geplaatst op 21 augustus 2022, om 11:12 uur

EDE – Zaterdagavond werd aan de Detmarlaan in Ede een meisje overreden tijdens de Heide-Optocht nadat zij van de kar viel waar zij opstond. Vervolgens reed de kar over haar heen en liep zij een verschoven wervel op, meldt Omroep Gelderland.

Het incident vond rond 20:30 uur plaats, waarna de hulpdiensten groots uitrukten. Ter plekke was het kind door onbekende oorzaak van de wagen gevallen en onder de kar terechtgekomen. Het rode kruis verleende eerste hulp aan het slachtoffer in afwachting van de hulpdiensten.

Het kind werd na behandeling aanspreekbaar overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s Persbureau Heitink