Man in rug gestoken, Taxi chauffeur aangehouden

Man in rug gestoken, Taxi chauffeur aangehouden

Geplaatst op 12 augustus 2022, om 13:34 uur

AMSTERDAM –  Een man is in de nacht van donderdag op vrijdag in zijn rug gestoken tijdens een vermoedelijk conflict met een taxichauffeur op het Singel in Amsterdam.

Het slachtoffer een 29-jarige man is in zijn rug gestoken en met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De dader de 26-jarige taxichauffeur is aangehouden. Dit meldt de politie.

Voorafgaand aan het steekincident, heeft vermoedelijk een conflict plaatsgevonden tussen een taxichauffeur (verdachte) en een passagier (slachtoffer). Wat de exacte oorzaak van dit conflict en het uiteindelijke steekincident is geweest, is nog onduidelijk. De recherche heeft deze zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord dat met dit incident te maken kan hebben? Of heeft u andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.