Jongetje tijdens warme weer meer dan een uur in op slot geraakte Tesla

Jongetje tijdens warme weer meer dan een uur in op slot geraakte Tesla

Geplaatst op 12 augustus 2022, om 16:24 uur

HOORN –  Het gebeurde op vrijdagochtend op de parkeerplaats aan de  ABC in Hoorn. De hoogzwangere moeder liep na het parkeren om om de kleine man uit de auto te halen. Daarbij bleef haar handtas nog in de auto liggen. Tijdens het omlopen ging de Tesla op slot. Met als gevolg dat de kleine jongen met het warme weer zat opgesloten in de auto. De handtas was een beveiligde handtas waardoor de Tesla waarschijnlijk geen signaal van het toegangssysteem kreeg.

Langere tijd heeft de moeder geprobeerd om de Tesla open te krijgen, maar te vergeefs. De auto met daarin de kleine man bleef op slot. Zelfs de leverancier van de auto kon of mocht de auto niet op afstand open omdat de eigenaar niet bij het voertuig was en in het buitenland was. Ook waren en geen reservesleutels beschikbaar.

Uiteindelijk zijn de hulpdiensten waaronder de brandweer erbij gehaald om de kleine man uit de auto te halen. Ook de brandweer heeft geprobeerd om de auto open te krijgen, maar moest uiteindelijk het raam van de auto inslaan. De kleine man kon uit de auto gehaald worden en met mama worden herenigd. De brandweermensen hebben hem met mama meegenomen en de brandweerauto laten zien. Al snel maakte de tranen plek voor een grote glimlach. Helemaal nadat de brandweer een hele mooie beer voor hem had.

Foto’s: Inter Visual Studio