15-Jarige zwaar mishandeld, politie zoekt getuigen

15-Jarige zwaar mishandeld, politie zoekt getuigen

Geplaatst op 11 augustus 2022, om 13:11 uur

Rijswijk – Een 15-jarige jongen werd woensdagavond rond 23:00 zwaar mishandeld in park De Heuvels. Een 17-jarige man uit Den Haag is kort daarna aangehouden als verdachte. De politie zoekt getuigen.

Een 17-jarige verdachte viel een minderjarig slachtoffer aan. Het slachtoffer kreeg flinke klappen en liep meerdere verwondingen op. Hij wist te ontkomen en belde meteen de politie toen hij thuis kwam. Agenten startten meteen een onderzoek op en wisten kort daarna een verdachte aan te houden. Hij is overgebracht naar een politiebureau.

Getuigen
De politie doet onderzoek naar het incident en komt graag in contact met mensen die meer weten of beelden hebben van de omgeving van park De Heuvels. Heeft u meer informatie? Bel dan 0900-8844 of anoniem 0800-7000.