Veroorzaker ernstig ongeval A4 was onder invloed van Cocaïne

Veroorzaker ernstig ongeval A4 was onder invloed van Cocaïne

Geplaatst op 6 augustus 2022, om 13:16 uur

WETERINGBURG – De vermoedelijke veroorzaker van het ernstig ongeval op de A4 in de nacht van vrijdag op zaterdag was onder invloed van cocaïne. Dat meldt de politie.

Meerdere hulpdiensten, waaronder een traumateam, waren ingezet om hulp te bieden. Twee slachtoffers zaten nog bekneld in het voertuig. De brandweer heeft de wagen open moeten knippen om het tweetal te bevrijden.

Er waren bij het ongeval meerdere voertuigen betrokken. Een van de wagens eindigde aan de linkerkant op z’n kant tegen de vangrail, de andere op zijn dak aan de andere kant van de vangrail. Ook een derde auto liep beschadigingen op, maar deze vielen mee. Totaal zijn vier personen naar het ziekenhuis vervoerd. De vermoedelijke veroorzaker is aangehouden vanwege het rijden onder invloed van drugs.

De snelweg was lange tijd afgesloten vanwege politie onderzoek.

Foto’s: Michel van Bergen