Fietser overleden na aanrijding, automobilist blijkt positief op drugstest

Geplaatst op 6 augustus 2022 16:11 uur | Laatst bijgewerkt op 6 augustus 2022 16:15

ROTTERDAM – In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 04.00 uur vond een verkeersongeval plaats op de Boszoom in Rotterdam. Hierbij werd een fietser aangereden door een auto. Hulp mocht niet meer baten, de 33-jarige fietser uit Rotterdam overleed in het ziekenhuis. De 26-jarige automobilist uit Rotterdam is aangehouden.

Tekst loopt door onder de advertentie

Op de Boszoom in Rotterdam Oost ging het vannacht rond 04.00 ernstig mis. Een fietser, een 33-jarige Rotterdammer, werd aangereden door een auto. Hij raakte hierbij ernstig gewond en werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Daar mocht hulp helaas niet meer baten, de man is overleden.

Bij de 26-jarige bestuurder van de auto is een speekseltest afgenomen. Deze wees positief uit op het gebruik van drugs. De Rotterdammer is meegenomen naar het bureau. Zijn auto is in beslag genomen voor onderzoek.

Zie ook:
Veroorzaker ernstig ongeval A4 was onder invloed van Cocaïne
Man onder invloed van drugs rijdt eigen BMW in puin

Onderzoek
De verkeersongevallenanalyse heeft direct na het ongeluk een sporenonderzoek gedaan. Het onderzoek naar de toedracht van het verkeersongeval loopt nog. Iets gezien of meer info en nog niet met de politie gesproken? Dan komen we graag met u in contact via onderstaande opties.