Dode en gewonden bij frontale aanrijding met camper

Geplaatst op 6 augustus 2022 18:10 uur | Laatst bijgewerkt op 6 augustus 2022 18:10

LEKKERKERK – Bij een ongeval op de Cornelis Gerardus Roosweg – N210 bij Lekkerkerk is zaterdagmiddag een persoon om het leven gekomen bij een frontale aanrijding, meldt de politie. Twee andere personen raakte gewond.

Tekst loopt door onder de advertentie

Rond 13:00 uur vond het dodelijke ongeval plaats, waarna diverse hulpdiensten uitrukten. Een camper en een personenauto kwamen door onbekende oorzaak in botsing met elkaar. Eén van de voertuigen kwam bij de aanrijding in een naastgelegen sloot tot stilstand. Ondanks alle inspanning van de hulpdiensten, overleed een van de betrokkenen.

Over de identiteit van de slachtoffers is niets bekend gemaakt. Ook de toedracht van het ongeval is nog onduidelijk.

facebook