Gevluchte automobilist meldt zich na ongeval met twee fietsers

Gevluchte automobilist meldt zich na ongeval met twee fietsers

Geplaatst op 1 augustus 2022, om 16:10 uur

EINDHOVEN – De vermoedelijke doorrijder die vrijdagnacht in Eindhoven met zijn auto twee fietsers aanreed, heeft zich bij de politie gemeld. Het gaat om een 22-jarige man uit Eindhoven. Hij meldde zich zondagavond bij de politie, zo maakte de politie maandagmiddag bekend.

Wat er precies is gebeurd, wordt nog door de politie onderzocht. De politie verdenkt de man van betrokkenheid bij het ongeval. Uit aanvullend onderzoek moet nu blijken of hij daadwerkelijk achter het stuur van de auto zat.

De aanrijding gebeurde op de Mecklenburgstraat in Eindhoven. Twee fietsers, een man en een vrouw, raakten bij de aanrijding zwaargewond. De politie gaf eerder al aan dat ze wist wie de automobilist was, maar ze kon hem toen nog niet aanhouden.

LEES MEER: Automobilist die vluchtte na ongeval heeft zich nog niet gemeld