Automobilist die vluchtte na ongeval heeft zich nog niet gemeld

Automobilist die vluchtte na ongeval heeft zich nog niet gemeld

Geplaatst op 1 augustus 2022, om 12:04 uur

EINDHOVEN – Op de Mecklenburgstraat in Eindhoven heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een ernstig ongeval plaatsgevonden. Eén automobilist ging er na het ongeval vandoor en is tot op heden nog niet aangetroffen, meldt de politie.

Rond 04:30 uur kwam de melding van het ongeval binnen bij de meldkamer. Meerdere hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, rukte hiervoor uit. Ter plekke heeft door onbekende oorzaak een automobilist twee fietsers geschept, waarna hij er vandoor ging. De twee fietsers, een man en een vrouw, raakten zwaargewond bij de aanrijding.

 

Bestuurder

Na het ongeval ging de automobilist er vandoor, heel ver kwam hij echter niet. De bestuurder crashte 230 meter verderop waarbij hij over de kop vloog en tegen een lantaarnpaal tot stilstand kwam. Hierna is de bestuurder te voet gevlucht en is nog altijd spoorloos. De politie zegt te weten wie de automobilist is, maar heeft de hem nog niet kunnen aanhouden.